MİKSER yardımıyla yumurta ve tozşekeri hızlı devirde 4-5 dakika kabartın. Ayrı bir yerde un ve nişastayı karıştırın. Unlu karışımı eleyerek yumurtaya ilave edin. 20x20 cm ebadında bir tepsinin içine yağlı kağıt yerleştirin. Hazırladığınız karışımı yağlı kağıdın üzerine 1 cm kalınlığında dökün. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 8-9 dakika pişirip fırından alarak soğumaya bırakın. Şeker şurubunu karıştırın. Fırça yardımı ile pandispanyanın üzerine sürün. Son olarak üzerine hazırladığınız kremayı yayın. Rulo şeklinde sararak buzdolabında dinlendirin. Çıkardığınızda kahve karışımlı kremabör ile üzerini sıvayın. Çatalla çizikler atarak şekil verin. Daha sonra hazırladığınız çikolata dekorları ile süsleyin.
Krem şanti için: Krema, toz şeker ve ılık sütle açılmış neskafeyi karıştırın. Oluşan krem şantinin yarısı kremanın, kalan yarısı kremabörün hazırlanışında kullanılacak.
Kremanın yapılışı: Süt, toz şeker ve vanilyayı bir kabın içerisine alın ve ocağa yerleştirin. Diğer bir kapta nişasta ile yumurtayı birbirine karıştırın. Ocaktaki süt kaynama noktasına geldiğinde nişasta karışımını süte ilave edin. 2 dakika beraber kaynattıktan sonra ocaktan alın. Margarini 4-5 dakika mikserde çırpın. Soğuttuğunuz kremaya ilave edin. Neskafeyi az miktardaki sütle açarak kremaya ekleyin. Son olarak krem şantinin yarısını ekleyerek tüm malzemeyi birkaç dakika karıştırın.
Kremabörü hazırlamak için: Margarin ve pudraşekerini oda sıcaklığında 12-15 dakika kabarana dek çırpın. Neskafeyi ılık sütle açarak ilave edin. Kalan krem şantiyle karıştırın.
Çikolata dekorunun yapılışı: Çikolatayı benmari usulü eritin. Daha sonra düz bir zemin üzerine incecik sürün. Tamamen kuruduktan sonra spatula yardımıyla kazıyın. Çıkan dekorları istediğiniz şekilde pastada kullanabilirsiniz.