Arpa şehriyeyi 8 dakika haşlayıp süzün ve bir tencereye alın. Yemeklik doğranmış soğanı 2 çorba kaşığı
zeytinyağında kavurun ve şehriyenin içine katın. Taze soğan, sivri biber, soya sosu, kimyon ve pul biber ilave edin. Dolmalık fıstığı bir tavada hafif pembeleşene kadar kavurun. Tane karabiber, kırmızı lahana ve tuz ile
birlikte pilavın içine ilave edin. En son 2 çorba kaşığı zeytinyağını katıp bütün malzemeyi karıştırın. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.