Tavukları tuzlu suya koyup haşlanmaya bırakın. Pirinci yıkayıp yarım saat sıcak suda bekletin. Taze soğanları küçük parçalar halinde kesip bir fırın kabının dibine döşeyin. Pirinci süzüp soğanların üzerine yerleştirin. Tavukları da pirincin üzerine ekleyin. Tuz ve margarini de ilave edin. Tavuğu haşladığınız sudan üç bardak alarak yemeğin üzerinde gezdirin. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kapatıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında suyunu çekene kadar pişirin. Kiraz domatesleri ikiye bölüp sıvı yağda soteleyin. Pilavın üzerine dökerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.