Tencerede tereyağının yarısı ve margarinin tamamını eritin. Fıstığı yağda kavurun. Soğanı ince kıyıp yağda kavurmaya devam edin. Üzerine yıkanmış pirinç ve tuz ilave edip kavurun. Üzerine önceden kaynatılmış 2 su bardağından biraz fazla et suyunu ilave edin. Kısa bir süre kaynatın. Pirinç nemliyken tepsiye alın. Üzerine fileto edilmiş hamsileri dizin. İnce kıyılmış nane yaprağı ve maydanoz serpin. Karabiber katın. Tavada kalan yağ ve et suyunu pilavın üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verin. 15-20 dakika pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.