Soğanı ?mısır özü yağında sararana dek kavurun. Pirinçleri ılık suda yıkayıp suyunu süzün ve kavrulan soğana ekleyin. 2-3 dakika kavurup üzerine 3 bardak sıcak suyu ilave edin. Ayrı tavalarda kavrulmuş badem ve fıstık içini pirinçlere katın. Maydanoz, dereotu, naneyi ince doğrayın. Kalan tüm malzemeyle birlikte pirince ilave edip, suyunu çekene dek pişirin. Yufkadan biraz küçük, yağlanmış tepsiye yufkayı serin. içine iç pilavı döküp yayın. Tepsinin kenarlarından sarkan yufkayı içe doğru alıp pilavın üzerini kapatın. Üzerini eritilmiş margarinle yağlayın. 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sonrasında tepsiyi fırından çıkarıp servis tabağına ters çevirin. Dilimleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.