Kuruyemişli İçli Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuru meyvelerin hepsini ayrı kaplara alıp üzerilerine sıcak su ekleyin ve yumuşayana dek bekletin. Süzüp kayısı ve inciri doğrayın. Tereyağı ve zeytinyağını bir tencereye alıp ısıtın. Kıyılmış soğan ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Antepfıstığını da katarak 1 dakika kavurun. Bulguru ilave edip kavurmaya devam edin. Bulgur taneleri yağ ve antepfıstığı ile iyice harmanlanınca baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın. Malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su ve kuru meyveleri ilave edip karıştırın. Kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.