Pirinci ılık tuzlu suda yarım saat dinlendirip, süzün. Tereyağını tencerede eritin. Pirinç ve tuzu ilave edip, pirinci kırmadan karıştırarak 1-2 dakika kavurun. Rendelenmiş portakal kabuğu, yarım su bardağı portakal suyu, sıcak su ve kesme şekeri ekleyin. Önce yüksek, sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. Ocaktan alıp 20 dakika dinlendirin. Kavrulmuş bademlerle süsleyip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.