Küp doğranmış ciğeri sıvı yağda kızartıp, kağıt havlu üzerine çıkarın. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğanı 3 çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Islatılmış pirinç, kuru üzüm, safran ve toz şeker ilave edip karıştırın. Tavuk suyu ekleyip, tuzunu ayarlayın.Tencerenin kapağını kapatıp, pilav suyunu çekene dek kısık ateşte pişirin. Bademi kalan 1 çorba kaşığı tereyağında kavurup pilava ekleyin. Ciğer, tarçın, kimyon, yenibahar, karabiber ve taze nane ilave edip harmanlayın. Ocaktan alıp, 5 dakika dinlendirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.