Dolmalık fıstıkları bir tavaya alıp kısık ateşte kavurun. Üzerine 1 tatlı kaşığı tereyağı ve kıyılmış dereotu ekleyip bir-iki çevirdikten sonra kenara alın. Kuş üzümlerini sıcak suya koyup 10 dakika bekletin. Kalan tereyağı ve zeytinyağını kızdırın. Üzerine pirinci, soğanları ve tuzu ekleyip 5 dakika karıştırarak kavurun. Kuş üzümü ve kuru üzümleri ilave edin. 10 dakika ağır ateşte kavurduktan sonra 3 su bardağı sıcak su, yenibahar, tarçın, karanfil, toz şeker ve karabiber ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika harlı, 15 dakikada kısık ateşte pişirin. Altını kapatıp kenara aldığınız fıstıklı karışımı pilavla karıştırın. Kağıt havluyu tencerenin üzerine kapatıp, 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.