Bulguru tencereye alıp, üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve bir tutam tuz ilave edin. Sıcak suyu ekleyerek orta ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin ve kapağı kapalı olarak soğuyuncaya kadar dinlendirin.
Nane, dereotu, maydanoz ve reyhanı ince kıyın. Domates ve salatalıkları küp doğrayın. Tüm malzemeyi soğuyan bulgurlara ekleyin. Kalan zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi ve tuz ekleyip karıştırdıktan sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.