Kabaklı, Maş Fasulyesi Salatası

Sağlıklı tarifi ve ferah lezzetiyle kabaklı, maş fasulyesi salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakları varsa mandolin yardımı ile yoksa bıçakla ve boylamasına incecik şeritler halinde kesin. Kaynar suda 2 dakika haşlayın. Kaynar sudan alıp buzlu su dolu bir kaba aktarın. 2 dakika sonra suyunu süzdürün. Kabak dilimlerini rulo şeklinde sarın ve servis tabağına yerleştirin. Kalan malzemeleri kabağa yerleştirin. Tuzunu ayarlayın.
-
2
Sos için tüm malzemeyi kavanoz içinde karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL