Mozerella peynirlerini ortadan ikiye kesin. Roka yapraklarını iyice yıkayıp süzün. Servis tabağına roka yaprakları, üzerine mozerella peyniri ve ortadan
ikiye kesilmiş kiraz domatesleri gelişigüzel yerleştirin.
Pesto sos için fesleğen yapraklarını yıkayıp kurulayın. Dolmalık fıstığı bir tavada hafifçe pembeleştirdikten sonra fesleğen yaprakları, sarımsak ve bir tutam tuzla birlikte havanda ezin. Ezme işlemi sırasında azar azar parmesan peyniri ilave edin. Sos kıvamına geldikten sonra ayrı bir kaba alın ve zeytinyağını ekleyip karıştırın. Salatanın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.