Salata akşam yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti. Renkli görüntüsüyle görsel şölen sunan salatalar hafifliğinden dolayı çok tercih ediliyor. İşte eşsiz lezzetiyle semizotlu kinoa salatası…
Kinoayı bir buçuk su bardağı kaynar suda 30 dakika bekletin ve süzün. Bir tencereye bir buçuk su bardağı kaynar su koyun ve kinoayı ekleyin. Tencerenin ağzı kapalı olarak kısık ateşte 20 dakika pişirin.
Pancarı yumuşayana kadar haşlayıp süzün ve küp şeklinde doğrayın. Halka dilimlediğiniz kabağı zeytinyağında hafif soteleyin. Mercimeği kaynar suda diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün.
Sos için zeytinyağı, mayonez, hardal, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırın. Hazırladığınız sosu salataya gezdirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.