Yarım kg taze fasulye
3 çorba kaşığı sirke
2 adet orta boy kırmızı soğan
1 diş sarımsak
2 adet domates
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber
Fasulyeleri iyice yıkayın. Kenarlarını ayıklayıp 1 cm eninde verev olarak doğrayın. Sirkeli ve tuzlu suda haşlayın. Yumuşadığında süzüp soğuması için bir kenara alın. Soğanları ayıklayıp piyazlık doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Sarımsağı ezin. Fasulye, soğan, domates, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın. Servis tabağına alın. Limon suyunu ve 3 çorba kaşığı zeytinyağını üzerine gezdirin. Tulum peynirini en üste serpip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.