Ahtapot Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şekerli ve tuzlu suyu kaynatın. Ahtapotu bu sıcak suya batırıp çıkarın. İki kez daha bu işlemi tekrarlayın. Daha sonra ahtapotu bu suda 45 dakika pişirin. Kaynar sudan çıkarın ve iri küpler halinde doğrayın. Sos için bir kapta zeytinyağı, dövülmüş sarımsak, limon suyu, kekik ve keten tohumunu karıştırın. Ahtapot sıcakken sosla karıştırın. 10 dakika beklettikten sonra küp doğranmış salatalık ve kırmızı biberle servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.