Arpa şehriyeyi bir tavada hafif rengi dönene kadar kavurun. Daha sonra makarna gibi haşlayıp, süzün ve derin bir kaseye alın. Diğer tarafta hardal, sirke, zeytinyağı, toz şeker, tuz ve limon suyunu karıştırın. Sıcak şehriyenin içine katıp karıştırın. Çekirdeği çıkartılmış ve küp şeklinde doğranmış kırmızı biber, ince kıyılmış taze soğan, çekirdeği çıkartılmış zeytin, kıyılmış dereotu, tuz, karabiberi şehriyeye ilave edin. Bütün malzemeyi karıştırıp tatların birbirine geçmesi için buzdolabında 1 saat bekletin. Ortadan ikiye kestiğiniz limonların içini çıkarıp arpa şehriye salatasını paylaştırın ve servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.