Buğday Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Buğdayı, bir gece soğuk suda bekletin. Ertesi gün üzerini iki parmak geçecek kadar su ile haşlanmaya bırakın. Buğday suyu çekince, kaynamış suyu ekleyin. Buğdayın cinsine göre haşlama süresi 30-45 dakika arasında değişebilir. Haşlamanın sonunda, buğday suyu tamamen çekmiş olmalıdır. Derin bir kaba alınan haşlanmış buğdayın üzerine, sıcakken nar ekşisi gezdirin. Buğday soğurken, ince kıyılmış soğan, nane, maydanoz ve zeytinyağını blenderde çekerek yeşil sos hazırlayın. Bu karışımı, buğday salatasına ilave edin. Üzerine bir kez daha nar ekşisi gezdirerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.