1 paket karışık deniz ürünü
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çorba kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tuz
1 paket Akdeniz yeşilliği
1 adet kırmızı soğan
1 tutam soya filizi
2-3 çorba kaşığı kapari
1 küçük bağ kırmızı turp
Sosu için:
Yarım kahve fincanı su
1'er kahve fincanı üzüm
sirkesi ve zeytinyağı
1 çay kaşığı toz şeker
1'er tatlı kaşığı tuz
1 diş kıyılmış sarımsak
Çeyrek kıyılmış kırmızıbiber
3-4 dal kıyılmış maydanoz
Sosu hazırlamak için tüm sos malzemesini blenderde karıştırın. Ağzı kapaklı cam soslukta 2-3 gün dinlendirin. Ayrı ayrı haşladığınız karışık deniz ürünlerini bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve tuzu ilave ederek karıştırın. 15 dakika dinlendirin. Deniz ürünlerinin fazla suyunu süzdürüp salata kasesine alın. Akdeniz yeşilliği, piyazlık doğranmış soğan, soya filizi, kapari ve ortadan ikiye kesilmiş turpları ilave edip, karıştırın. Üzerine, önceden hazırladığınız sostan gezdirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.