Temizlenmiş enginarı limon damlatılmış suda 35 dakika kaynatın. Yıkayıp, kurutma kabında iyice süzdüğünüz yeşillikleri salata tabağına koyun. Ortadan ikiye kestiğiniz kiraz domatesleri, arzunuza göre dilimlediğiniz enginarları ve avokadoları yeşilliklerin üstüne sırayla dizin. Karıştırdığınız zeytinyağı ve limon suyunu salatanın üzerine gezdirip, parmesan peyniri ile süsleyin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.