4 demet maydanoz
1 çay bardağı ince bulgur (sıcak suyla haşlanmış)
1'er demet taze soğan ve nane
1 çorba kaşığı pulbiber
1 çorba kaşığı kuru nane
2 adet domates
1 tatlı kaşığı tuz
Yapraklarını bol su ile yıkadığınız maydanoz, taze nane, soğan ve domatesleri çok ince doğrayın. Kuru nane, haşlanmış bulgur, pul biber ve tuz ilave ettikten sonra tüm malzemeyi iyice karıştırın. Zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip, servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.