Tüm meyveleri yıkayıp kurulayın. Portakalların ikisini ve limeleri, kabuklarını soymadan ince halkalar halinde doğrayıp kenara alın. Mango ve armutları kabuklarını soymadan, kalan portakalı ise kabuklarını soyduktan sonra kuşbaşı doğrayıp geniş bir kaba alın. Üzerine tanelerine ayırdığınız üzümü ekleyin. 1 çorba kaşığı esmer şekeri serpip harmanlayın. Derin ve geniş bir salata kasesinin kenarlarına halka halka kestiğiniz portakal ve lime dilimlerini yerleştirin. Harmanladığınız meyveleri kaseye boşaltın. İkiye böldüğünüz çilekleri ve çözdürdüğünüz frambuazları ekleyin. Balı gezdirin. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.