1 su bardağı erişte makarnayı haşlayalım. 1 Bu arada pancarların kabuklarını soymadan, yumuşayana dek ayrı bir yerde hafifçe haşlayalım. Ardından kabuklarını soyalım. Pancarları rendenin iri tarafı ile bir kaba rendeleyelim. 2 Haşlanmış eriştenin suyunu süzdürelim. 3 Bir demet maydanozu ince ince kıyalım. Makarna ve maydanozu pancarlara ilave edelim. 4 içine dövülmüş sarımsakları, yoğurdu, mayonezi ve tuzu ilave edelim. Tüm malzemeyi karıştıralım. Servis yapalım.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.