Patlıcan ve kırmızı biberleri harlı ateşte közleyin. Kabuklarını temizleyerek doğrayın. 1 diş kıyılmış sarımsağı ekleyip, karıştırın. Kerevizleri soyup üzerlerine yarım limonu sıkarak rendeleyin. Kıydığınız 1 diş sarımsağı ilave edip, karıştırın. Havuçları rendeleyerek zeytinyağında soteleyin. Kıydığınız 1 diş sarımsağı ekleyin. Mayonez ve yoğurdun yarısını patlıcanlı kırmızı bibere ilave edip karıştırın. Mayonez ve yoğurdun diğer yarısını ise kerevize ekleyin. Kereviz, patlıcan-kırmızı biber karışımı ve havucun tuzunu ayarlayıp servis tabağına üç ayrı bölüm oluşturacak şekilde yan yana yerleştirin. Ceviz ve maydanozla
süsleyerek servis yapın.