Yumurtalı Karnabahar Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karnabaharı çiçeklerine ayırıp tuzlu suda 15 dakika haşlayın. Süzüp soğuk sudan geçirdikten sonra servis tabağına alın. Yumurtayı katı olacak şekilde haşlayın. Soyduktan sonra rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Maydanozu ince kıyıp, 2 çorba kaşığı galeta unu ile karıştırın. Üzerine yumurtayı ekleyin. Karışıma eritilmiş tereyağı ilave edin. Daha sonra bir kaşık tersi ile üzerine bastırarak kalın bir tel süzgeçten geçirin. Tuzunu ayarlayın. Karışımı karnabaharın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL