Taze asma yaprağını ince kıyın. Kaynar suya batırıp, çıkarın. Süzüp, sıkın. Rendelenmiş soğanı zeytinyağında kavurun. Salçayı ekleyin. Soteleyip, yaprakları ilave edin. Kendi suyu ile 5 dakika pişirin. Bulgur, su, şeker ve tuzu ekleyin. Kısık ateşte, karıştırarak, suyunu tamamen çekene dek pişirin. Karabiber ve yarım limonun suyunu ekleyin. Harmanlayıp, soğuk servis yapın. Arzu edilirse sıcak da yenebilir.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.