BALKABAĞINI rendeleyin. Taze soğan ve adaçayını ince kıyın. Sırasıyla yumurta, maden sodası, un, tuz ve karabiberi ekleyip, akışkan bir hamur elde edinceye kadar karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı hafif zeytinyağı ile yağlayın. Mücverleri kaşıkla yuvarlak ve ince şekilde tavaya dökün. Her iki yanını da kızartın. Sarmısak ve dereotu katılmış yoğurt ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.