HAMUR için, yumurta, 2 su bardağı un ve 3 çorba kaşığı margarini bir kapta karıştırıp yarım saat dinlendirin. Beşamel sos için, bir tencerede 1 çorba kaşığı un ve yağı kavurun. Üzerine yavaş yavaş ve karıştırarak sütü ekleyin. Muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Dinlenmiş hamuru tart kalıbına yayın. Tüm sebzeleri, tuzu ve karabiberi bir kapta karıştırıp, tart hamurunun üzerine yayın. Son olarak üzerine beşamel sos gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.