Brüksel Lahanalı Omlet

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Brüksel lahanalarını temizleyip, kaynar tuzlu suda 5 dakika haşlayın. Soğuk sudan geçirip ikiye bölün. Küp doğradığınız soğanı 2 çorba kaşığı tereyağında pembeleşene kadar kavurun. Üzerine brüksellahanalarını ilave edin. Tuz ve karabiber serpip, 5 dakika sote edin. Kenara alıp sıcak tutun. Diğer taraftan, geniş bir kaba yumurtaları kırıp çırpın. Üzerine tuz ve fındık ilave edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı kalan tereyağı ile hafifçe yağlayın. Yumurtalı karışımdan bir kepçe alıp tavaya yayın. Araklı önlü pişirin. Yumurtalı karışım bitene kadar aynı işleme devam edin. Omletleri ikiye katlayıp aralarına brüksellahanalı harçtan koyun. Üzerine kaşar peyniri serperek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.