Bulguru bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyin ve 20 dakika bekletin. Sıvıyağı bir tencereye alıp piyazlık doğranmış soğanı kavurun. Üzerine bir parmak genişliğinde ve üç parmak uzunluğunda doğranmış kabakları ilave edin. Bulgur, nohut, tuz ve pulbiber ilave edip, kapağını kapatın. Kısık ateşte ara sıra tencereyi sallayarak 10 dakika pişirin. Suyu ekleyip kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Kıyılmış taze kişniş serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.