Zeytinyağını tavaya alıp, soğanı kavurun. Sarmısak ve sivri biberi ekleyip, kavurmaya devam edin. Kıyma ve kabukları soyulup küp doğranmış domatesi katın. Suyunu salıp çekene kadar kavurun. Tavayı ocaktan alıp, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyin. Patlıcanları yıkayıp, kurulayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında közleyip, kabuklarını soyun. Orta kısımlarını bir bıçakla yarın. İçlerine kıymalı iç harcı pay edin. Üzerlerine birer adet kiraz domates ve sivri biber yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.