BUĞDAYI bir gece öncesinden ıslatın ve ertesi gün süzüp, bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar
su ekleyip, pişmeye bırakın. Diğer yandan nohut, kurufasulye ve kırık baklayı da ayrı ayrı bir gece öncesinden suda bekletin ve süzün. Hepsini ayrı ayrı haşlayın ve sularını süzüp, pişen buğdayın içine katın. Tüm baklagiller özleşene dek pişirin. Pişince limon suyu, tuz, karabiber ve toz kırmızıbiber ekleyin. Bademle
süsleyerek, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.