BROKOLİYİ çiçeklerine ayırıp üzerine tuz ekleyin ve buharda pişirin. Ya da tuz eklediğiniz az miktardaki suda haşlayın. Daha sonra süzüp soğuk suya atın ve yeniden süzüp kenara alın. Esmer pirinci, üzerini 2-3 parmak geçecek kadar suda 30 dakika haşlayıp süzün. Biberleri jülyen doğrayın. Havuçları ince verev doğrayıp, az suda hafifçe haşlayın. Pancarları soyup iri jülyen doğrayın. Daha sonra üzerini geçecek kadar su, 3 çorba kaşığı sirke ve tuz ekleyip 15 dakika haşlayun. Soğuduktan sonra tüm sebzeleri geniş bir kaba alın. Üzerine pirinci ekleyin. Küçük bir kapta kalan sirke, zeytinyağı, soya sosu, tozşeker, limon suyu, zencefil ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirip karıştırdıktan sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.