Etli bakla

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİR tencerede 3 çorba kaşığı tereyağını eritip eti kavurun. Üzerine, soyulmuş bütün soğan, defne yaprağı, karabiber, tuz ve et suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 45 dakika pişirin. Sürenin sonunda temizleyip verev doğradığınız havuçları ve iç baklayı tencereye ekleyin. 25 dakika daha pişirip soğanı tencereden alın. Diğer taraftan mantarları temizleyip ince doğrayın ve 1 çorba kaşığı tereyağında sote edin. Kıyılmış maydanoz ekleyip kenara alın. 6 çorba kaşığı patates püresi tozunu baklanın üzerine serpip karıştırın. Yemeği bir taşım daha pişirip mantarları ilave edin. Muskatla tatlandırıp bir-iki dakika daha pişirin ve ocaktan alın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.