Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak ve Dekorasyon
Sofra ve Tasarım
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Sebze Yemekleri
Fırında kamber biber
Fırında Kamber Biber
ORTA
Malzemeler
1 kg kamber biber
4 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
Servis için:
Sarmısaklı yoğurt
Yapılışı
1
KAMBER biberlerin çekirdek yataklarını çıkarıp irice doğrayın. Fırın tepsisine yerleştirip, üzerine zeytinyağı gezdirin. Tuzunu ayarlayıp harmanlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sarmısaklı yoğurtla birlikte servis yapın.
#
ORTA
#
FIRINDA KAMBER BİBER
Sofra’da Bu Ay
Muz ile Işıldayan Tarifler
Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
ORTA
Patatesli Pancake
ZOR
Labneli Pesto Soslu Karışık Sebze
Cevizli barbunya pilaki
Pirpirim Aşı