Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Yumurta sarılarını başka bir kapta iyice çırpıp, rendelenmiş patatese ekleyin. Üzerine un, tuz ve karabiberi ekleyip iyice yoğurun. Hamurdan fındık iriliğinde parçalar koparıp, elinizde şekil verin. Derin dondurucuda dondurun. Peynir sos için, peynir çeşitlerini ve rendelenmiş muskatı sütte bir gece bekletin. Ertesi gün bir tencerede tereyağını eritin. Unu ilave edip kavurun. Süt ve peynirleri ekleyip kaynatın. Bu arada hamurları da ayrı bir yerde kaynar suya atıp haşlayın. Peynir sos ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.