Golia

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YIKANMIŞ karalahanayı saplarıyla birlikte kıyın. Acısının çıkması için üzerine kaynar su döküp, 10 dakika kaynatın. Daha sonra suyunu süzün ve bir kenara alın. Yemeklik doğranmış soğanı sıvıyağda pembeleşene kadar kavurun. Kıymayı ilave edip, kavurmaya devam edin. Karalahana ve tereyağını ekleyip, kısık ateşte pişmeye bırakın. Kırık mısır, sarı fasulye, ince kıyılmış kırmızı biber, karabiber ve tuzu ilave edip, pişirmeye devam edin. Sarı fasulye yumuşayınca tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.