Havuçların dış yüzeyindeki kabuklarını temizledikten sonra yıkayın. Bir tencerenin içinde havuçları iyice haşlayın. Haşladığınız havuçları sütü ekleyerek ezin. İsterseniz içine lezzet katması için patates ve yeşil sebze ilave edebilirsiniz. Havuç mamasına surat şekli vermek için bezelye, salatalık ve zeytin kullanabilirsiniz. Arzu ederseniz havucu ceviz büyüklüğünde toplar haline getirerek de servis yapabilirsiniz.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.