Ispanak ve taze soğanlar doğranıp yıkandıktan sonra tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlanıp süzülür.
-Bu arada maydanoz ve dereotu incecik kıyılıp hazırlanır.
-Süzülen ıspanaklar elle sıkılır.
-Tavaya 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı ve 2 yemek kaşığı un alınıp kavrulur.
-Süt,tuz ve karabiber eklenip pişirilir.
-Sıkılan ıspanaklar,dereotu ve maydanoz beşamel sosa eklenip 5 dakika karıştı rılarak pişirilip servis tabağına alınır.
-Sarmısaklar dövülüp yoğurta karıştırılıp boraninin üstüne dökülür.
-En son Ayçiçek yağı ve toz biber yakılıp üzerine gezdirilir.
AFİYET OLSUN....
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.