Ispanaklı Patates
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATESLERİ haşladıktan sonra kabuklarını soyup geniş bir kaba alın. Sıcakken üzerine tereyağı ve sütü ekleyip iri kalacak şekilde ezin. Üzerine yemeklik doğranmış soğan ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edip karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Diğer taraftan sosislerin üzerine bıçakla çentikler açıp sıvıyağda kızartın. Ispanaklı patatesi tabaklara alıp yanına sosisleri yerleştirin. Tereyağını kızdırıp pulbiberi 1 dakika kavurun ve yemeğini üzerine
gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL