Esmer pirinci iyice yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyip çekene kadar pişirin. Diğer tarafta kabakları soyup halka halka dilimleyin. Domatesleri rendeleyin. Dereotu ve naneyi incecik kıyın. Sarmısağı ezin. Kabak, rendelenmiş domates, sarmısak, pirinç, dereotu ve naneyi bir tencereye alın. Üzerine yarım su bardağı su ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.