Zeytinyağında fıstıkları kavurun. İnce doğranmış soğanı ilave edin. Soğan şeffaflaşınca pirinci ekleyip, birkaç dakika çevirin ve baharatları ilave edin. Kuş üzümünü ve suyu ekleyip, kısık ateşte pirinçler yumuşayana dek pişirin. Dinlenmeye bırakın. Daha sonra, hazırladığınız dolma içine kıyılmış nane ve maydanoz ekleyin. Kabak çiçeklerinin içine doldurun. Fırın tepsisine bir kat kıyılmış soğan yayın. Kabak çiçeklerini üzerine dizin. Üzerine çok az su gezdirin. Orta ısılı fırında 10 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.