Kaparili Sebze Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MANTARLARI temizleyip irice doğrayın. Havuçların kabuğunu soyup önce boylamasına ikiye bölün. Daha sonra verev doğrayın. Kabakları da kabuklu olarak aynı şekilde doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp, piyazlık doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Salçayı katın. Karıştırıp mantarı ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar soteleyin. Ardından avucu katın. Birkaç dakika soteledikten sonra kabak ve kapariyi ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte arada bir karıştırarak sebzeler yumuşayana dek sote edin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.