SOĞANLARI soyup yemeklik doğrayın. İnce kıyılmış sarmısağı da ekleyin. 1 çorba kaşığı tereyağında, kekiği de ilave ederek 1-2 dakika kavurun. Tost ekmeklerini küp küp keserek kalan tereyağında kızartın. Daha önceden kızarttığınız soğan ve sarmısaklarla birlikte bir fırın tepsisine yayın. 2 yumurta ile kremayı birlikte çırpın, tuz, karabiber ve muskatı ekleyin. Bu karışımın yarısını ayırarak ekmek ve soğan karışımının üzerine dökün. Bir tencerede tuz, tozşeker ve limon suyu ekleyerek bol su kaynatın. Kerevizleri kararmamaları için su dolu bir kaba rendeleyin. Rendelediğiniz kerevizleri kaynamakta olan
suda 1 dakika haşladıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirin ve bir kenarda süzülmeye bırakın. 1 yumurtanın sarısı ile akını ayırın. Yumurta sarısını ve haşlanmış kerevizleri kalan yumurtalı krema karışımına ekleyin. Ayırdığınız yumurta akını kar gibi oluncaya kadar çırpın ve kerevizlerin üzerine dökün. Bu karışımı fırın tepsisinde beklettiğiniz ekmekli karışımın üzerine boşaltarak önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 30 dakika pişirin.