Kereviz Püresi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZ yapraklarını yıkayıp süzün. Sıvıyağı bir tavada kızdırın. İyice kuruladığınız kereviz yapraklarını
    yağın içine atıp, karıştırarak yarım dakika çevirin. Fazla yağlarının süzülmesi için kağıt havluya yayın. Ardından kerevizlerin kabuklarını kalınca soyup küp küp doğrayın ve bir tencereye alın. Tencerenin üzerini örtecek kadar su ilave edin. 1 çorba kaşığı limon suyu ve tuz ekleyerek 20 dakika haşlayın. Haşlanmış kerevizlerin suyunu süzüp mutfak robotunda, 2 kaşık limon suyu, muskat rendesi, tereyağı tuz ve karabiberle birlikte 3-4 dakika çekip bir tabağa alın. Kızarmış kereviz yaprakları ve limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.