Kereviz Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    LİMON suyunu, kerevizleri haşlayacağınız tencereye alın. Kerevizleri soyup yarım santim kalınlığında doğradıktan sonra tencereye koyun ve limon suyu ile harmanlayın. 5 dakika bekletip üzerini örtecek kadar sıcak su ve tuz ilave edin. Ocağa oturtup 15 dakika haşlayın. Daha sonra süzüp kurulayın. Ayrı bir kapta un, köri, karabiber, pulbiber ve tuzu karıştırın. Diğer bir kapta biraz tuz eklediğiniz yumurtaları çırpın. Kerevizleri önce unlu karışıma,
    sonra da yumurtaya bulayıp arkalı önlü kızartarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.