Kırmızı Soslu Brüksel Lahanası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1. PİYAZLIK doğradığınız soğanları ve yağı bir tencereye alarak içine süzülmüş garnitürü ve bezelyeyi alın. Temizlediğiniz brüksellahanalarını ilave ederek 5 dakika hepsini karıştırarak soteleyin. Tuz ve suyunu da ilave ederek lahanalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Çok sulu olmayacak şekilde azar azar suyu ilave edin.
    2.
    Sosun yapımı için ayrı bir tencerede, ezdiğiniz sarmısağı, ince kıydığınız kırmızı biberi, küp doğranmış domatesi, üzerine zeytinyağı gezdirip, biberler iyice yumuşayıncaya dek pişirin. Sirke, limon suyu, tozşeker ve tuzu da ekleyip 2-3 dakika daha pişirerek ocaktan alın. Robotta hepsini püre yapın ve ılınmaya bırakın.
    3.
    Pişirdiğiniz brüksellahanasını servis tabağına aldıktan sonra, üzerine hazırladığınız sostan gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.