Kıymalı Karnıbahar Oturtma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1 KARNABAHARI orta büyüklükte çiçeklere ayıralım. Çiçekleri bir tencereye alalım ve üzerini hafifçe aşacak kadar su ilave edelim. 2 Karnabaharı, hafifçe yumuşayana dek haşlayalım. 3 Tavaya aktardığımız 4 çorba kaşığı sıvıyağda kıymayı, küp doğranmış soğan ve sarmısakları kavuralım. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edip, birkaç kez çevirelim. Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyelim. Kıymalı sosu karnabaharların üzerine gezdirelim ve ağır ateşte yemeğimizi 20-25 dakika pişirelim. Servis yapalım.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL