Kıymalı Kereviz Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1 KEREViZLERİsoyup, yarıdan keserek iç kısımlarını oyalım. Limonlu suda yarı yarıya yumuşayana dek haşlayalım ve yayvan bir tencereye dizelim. 2 Bir tavaya sıvıyağı alıp, küp doğranmış soğanları ekleyelim ve pembeleşene dek kavuralım. Kıymayı ekleyip, 2-3 dakika daha kavuralım. 2 çorba kaşığı pirinci ekleyip, şeffaflaşana dek kavuralım. 2 çorba kaşığı su, tuz ve karabiber ekleyip, pirinçler suyunu çekene dek pişirelim. Haşlanmış havucu tavla zarı iriliğinde doğrayıp, ekleyelim. 3 Bezelyeleri ekleyip, karıştırarak bu harcı kereviz göbeklerine tepeleme dolduralım. Kerevizlerin yarısına gelecek kadar kerevizlerin haşlama suyunu ilave edelim. Kısık ateşte pirinçli harç yumuşayana dek pişirelim.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.