Kremalı Patates
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri soyup, yuvarlak olarak incecik dilimleyin. Ardından bir diş sarmısağı fırın tepsisine iyice bastırarak sürün. Patatesleri, hafifçe üst üste gelecek şekilde tepsiye dizin. Bir kap içerisine kıyılmış bir diş sarmısak, süt ve krema koyun. Hafif ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamadan ateşten alın. Tuz ve karabiber ilave edin. Karışımı patateslerin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, üzeri kızarana dek tutup, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL