Mantarlı Ravioli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    UN, yumurta ve tuzu 6-7 dakika iyice yoğurun. Hamuru ikiye bölüp, her parçayı merdane yardımıyla yırtılmayacak şekilde ince açın. Sık sık unlayıp yapışmasını önleyin. Harç için doğranmış mantarı zeytinyağında kavurun. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Harçtan birer çorba kaşığı alıp, aralıklı şekilde birincihamurun üzerine yerleştirin. İkinci hamuru üzerine kapatıp, hafifçe bastırın. Dilediğiniz şekildeki bir kalıpla kesip, yapışmaması için unlayın. Tepsiye alıp, üzerini örterek 10 dakika dinlendirin. Tuz eklenmiş kaynar suda 4 dakika haşlayıp ocaktan alın. Suyunu süzdürüp, servis tabağına yerleştirin. Limonlu krema için krema, limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğunu bir taşım kaynatın. Ilık sosu ravioli'lerin üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.